Woningaanbod woning, huis, flat huren Gain Housing in Nuenen, Eindhoven, Geldrop, Son en Bruegel, Mierlo, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Nederweert, Brabant, Limburg

Willem van Hornestraat 28, Eindhoven

OP TOP LOKATIE - per direct beschikbaar

Kale huur: € 1.027


Een mooi hoek appartement in een karakteristiek herenhuis met 3 kamers (waarvan 1 slaapkamer) en veel natuurlijke lichtinval.

Op loopafstand van treinstation, theater, openbare park "Stadswandelpark" en andere parken in het centrum. En binnen 10 minuten afstand fietsen naar de High Tech Campus.

 

80 m2 - 1e etage - 1 ruime slaapkamer

 

 

OP TOPLOCATIE
Een mooi hoek-appartement met 3 kamers (waarvan 1 slaapkamer) en veel natuurlijke lichtinval op de eerste verdieping van een karakteristiek herenhuis in het centrum van Eindhoven. Ideaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen, openbaar vervoer en de snelwegen. Op loopafstand van het treinstation, theater, openbare park "Stadswandelpark" en andere parken in het centrum. En binnen 10 minuten afstand met de fiets naar de High Tech Campus. 

 

ALGEMEEN
Het herenhuis is gesplitst in totaal 4 appartementen over 4 verdiepingen (op elke verdieping 1 appartement). De ambiance van het authentieke herenhuis is bewaard gebleven. 
Gemeenschappelijke internet en kabel-verbinding

 

APPARTEMENT
U kunt het appartement alleen met de trap bereiken. Alle kamers van het appartement hebben centrale verwarming.  
De ruime living en eetkamer met houten vloeren hebben een totale oppervlakte van ongeveer 45 m2 en zijn uitgerust met diverse kasten. 
De functionele moderne keuken heeft diverse inbouwapparatuur (zoals koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser, gastoestel en diepvries) en kasten. 
De slaapkamer van ongeveer 18 m2 kan flexibel ingedeeld worden. 
Naast de slaapkamer vindt u de luxe badkamer met jacuzzi, wastafel, toilet en design radiator. De badkamer en jacuzzi zijn voorzien van sfeerverlichting en een radio. Een badkamer om te relaxen.  
Kortom, een aantrekkelijk appartement in een authentiek herenhuis met de luxe van vandaag. 

OPMERKINGEN
Gas, water, licht, internet en kabel-verbinding via de vereniging van huiseigenaren worden betaald. Dit dient tegelijkertijd met de huur te worden betaald. 
Huurcontract voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar. 

 

 

FOTO'S APPARTEMENT >>

 

INFORMATIE/BEZICHTIGING AANVRAGEN >>

 

 

Vertrouwd online warenhuis voor artikelen in huis en tuin, speelgoed, gereedschap e.d.

 

Huurwoning huren
Gain Housing
dé verhuurmakelaar waar u op kunt bouwen