Over Gain Housing, verhuurmakelaar Nuenen (woningen/huis/huizen/woonruimte Nuenen, Geldrop, Valkenswaard, Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Nederweert

LET OP: TELEFOONNUMMER GEWIJZIGD

Het telefoonnummer van Gain Housing is gewijzigd in 040 2952717

Over Gain Housing

 

Mijn naam is Gerda Hekker en met ruim 30 jaar ervaring bij woningcorporaties ken ik het klappen van de zweep op het gebied van verhuur. Ik heb besloten Gain Housing op te richten omdat ik mijn steentje wil bijdragen aan de doorstroom op de woningmarkt. Met mijn deskundigheid in het huren en verhuren van woningen, sociaal beheer en leefbaarheid faciliteer ik zowel huiseigenaren als woningzoekenden.

Bij Gain Housing hebben we verstand van verantwoord verhuren. Veilig en goed geregeld, zowel voor eigenaar als huurder.

Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie of om uw mogelijkheden te bespreken. Ik kijk ernaar uit om kennis met u te maken. Belt u mij om een afspraak te maken? Ik ben te bereiken op telefoonnummer 040 2952717.

 

 

Voor huiseigenaren gaan we op zoek naar een geschikte bewoner voor het huis. Dat kunnen projectontwikkelaars, beleggers of woningcorporaties zijn, maar ook particuliere huiseigenaren (die bijvoorbeeld hun woning niet verkocht krijgen). De huurincasso of het sociaal beheer is bij Gain Housing ook in goede handen.

Een gedeelte of het hele huur- en verhuurproces kan worden uitbesteed aan Gain Housing.

 

Voor woningzoekenden gaan we op zoek naar een geschikte woning. Gain Housing bemiddelt tussen woningeigenaar en woningzoekende over het huren en opleveren van de woning. Inschrijven als woningzoekende is kosteloos. Zodra de bemiddeling leidt tot een huurovereenkomst zijn bemiddelingskosten verschuldigd.

 

Samenwerkings-

partners:

Follow us:

Twitter Button from twitbuttons.com

Follow Me on Pinterest

 

 

Gain Housing
dé verhuurmakelaar waar u op kunt bouwen